Privatumo politika - PrettyBox.lt
Nemokamas pristatymas perkant už 50€ ir daugiau!

Privatumo politika

prettybox.lt klientų duomenų privatumo politika

Ši politika taikoma visiems asmens duomenims, kuriuos mums pateikiate registruojant paskyrą www.prettybox.lt, bandant atlikti apmokėjimą, bei užsisakant prekes mūsų internetinėje parduotuvėje.

prettybox.lt gerbia pirkėjo privatumą ir saugo pirkėjo asmens duomenis, kuriuos mums pateikiate ir kuriuos mes surenkame, taip, kaip nurodyta šioje privatumo politikoje. Šioje privatumo politikoje paaiškinama, kodėl mes renkame Jūsų asmens duomenis ir kaip juos naudojame.

1. Tiesioginė rinkodara

Jūsų duomenis tiesioginės rinkodaros tikslu mes naudojame ir tvarkome tik tuo atveju, jei dėl to Jūs esate davę savo sutikimą. Sutikimą gauti Jums naudingus tiesioginės rinkodaros pasiūlymus Jūs automatiškai duodate, kai užprenumeruojate prettybox.lt naujienlaiškį.

Jūs turite teisę bet kuriuo metu atšaukti savo sutikimą susisiekę su mumis el. pašto adresu [email protected]

Bet kuriuo atveju, Jūs visada turėsite galimybę atsisakyti prettybox.lt naujienlaiškių sekdami nuorodas naujienlaiškyje.

2. Internetinė parduotuvė ir prekių pristatymas

Įsigyjant prekes mūsų internetinė parduotuvėje www.prettybox.lt, mes surenkame ir tvarkome Jūsų pirkimo duomenis (vardas, pavardė, elektroninis paštas, telefono numeris, gyvenvietė, gatvė, namo/buto numeris, pašto kodas, apmokėjimo duomenys (bankas, banko sąskaita)) ir su pristatymu susijusius duomeni, kad galėtume įvykdyti Jūsų užsakymą ir pristatyti prekes. Jums nepateikus šių duomenų, mes negalėsime įvykdyti Jūsų užsakymo ir pristatyti prekių.

Atlikdami užsakymą Jūs taip pat sutinkate su pirkimo taisyklėmis ir sąlygomis.

3. Duomenų saugojimo terminas

Visus Jūsų asmens duomenis mes tvarkome ir saugome ne ilgiau, nei reikalinga šioje politikoje nurodytais tikslais.

Jūsų užsakymų duomenis mūsų internetinėje parduotuvėje saugome 10 metų.

Jeigu pirkėjas (Jūs) atsiunčia prašymą ištrinti asmeninius ir/ar prekės įvykdymui reikalingus duomenis, mes (prettybox.lt) įsipareigojame juos sunaikinti per 30d.d.

4. Duomenų apsauga

Mes duomenų tvarkymui taikome saugos ir tvarkymo reikalavimus, nustatytus Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatyme ir ES Bendrajame duomenų apsaugos reglamente.

Mes imamės atitinkamų techninių ir organizacinių priemonių, kad užtikrintume visų duomenų apsaugą nuo netyčinio ar neteisėto sunaikinimo arba netyčinio praradimo, pakeitimo, neįgalioto atskleidimo arba prieigos, ir nuo visų kitų neteisėtų apdorojimo formų.

5. Jūsų sutikimai ir teisės

Jūs turite teisę bet kada, susisiekę su mumis el. pašto adresu [email protected] susipažinti su tvarkomais Jūsų asmens duomenimis ir kaip jie yra tvarkomi, reikalauti ištaisyti neteisingus, neišsamius, netikslius savo asmens duomenis, reikalauti sustabdyti saugojimą (ištrinti savo asmens duomenis).

Jeigu esate registruotas narys, savo duomenis atnaujinti ir patikslinti galite savo prettybox.lt paskyroje.

Uždaryti

Prisijungti

Uždaryti

Krepšelis (0)

Pirkinių krepšelis yra tuščias Pirkinių krepšelis tuščias

PrettyBox.lt

Grožio dėžutės nuo 2016 metų. Grožio dėžutės ir kosmetikos prekės internete. Išskirtiniai pasiūlymai. Originalios prekės už mažiausia kaina. Dovanų rinkiniai. Internetinė kosmetikos prekių parduotuvė.